Mätman Kontroll HACCP
• fullständig dokumentation
• automatisk påminnelse
• uppfyller myndigheternas krav
Mätman Knapplogger
• smidig överföring till PC
• fullständig dokumentation
• mätresultat i diagramform
Mätman Logger
• skicka loggern med mattransporten
• tydlig presentation av mätvärden
• svensk produkt

Mätman Kontroll

Startpage-hamburare-1000x667

Med Eltex mätsystem för egenkontroll känner du dig alltid trygg. Våra produkter är särskilt utvecklade för att garantera högsta kvalitet och precision. Du utför smidigt både temperaturkontroll och energianalys och kan alltid lita på resultatet.

Mätman Knapplogger

dator-mk-m-logger-m

Den kompletta lösningen för dokumentation av temperaturen under mattransporter. Ställ in mättiden via en PC och starta loggern. Sedan skickas loggern med mattransporten. Loggningen tankas över till en PC och mätresultatet presenteras i diagramform i Mätman Kontroll HACCP programmet.

Mätman Temperaturkontroll

Startpage-mattransporter

Mätman Kontroll HACCP ger fullständig dokumentation och hjälp med egenkontroll av ditt arbete. Den är oumbärlig vid till exempel transport av livsmedel. Mätman Logger underlättar också rutinerna vid transport. Du slipper handskrivna rapporter och får en lättläst förteckning över dina mätvärden. Anslut bara loggen direkt till din egen PC eller till mottagarens dator.

Mätman-Energianalys 752

Mätman Kontroll
dataloggar • energianalyser

Eltex har utvecklat en produktgrupp av dataloggrar. Med Mätman Logger samlas värden in för bl.a. temperatur och luftfuktighet. Vi erbjuder loggrar med såväl integrerade som utbytbara sensorer. Även speciella kundanpassade dataloggrar kan tas fram.


Våra mätområden:
Mätman  Combi data logger
Mätman CO2-Analys 765
Mätman IndustriAnalys 756
Mätman G-2 datalogger för temperatur & luftfuktighet
Mätman EnerigAnalys 752
Mätman FastighetsAnalys 753

Effektvakter energi, luftfuktighet & värme

Effektvakt i normkapsling kopplar tillfälligt bort delar av elvärmen eller varmvattenberedaren, för att begränsa den totala belastningen när andra effektkrävande laster används, t.ex. bastu, tvättmaskin, torktumlare, spis, diskmaskin.

Pannstyrning & Mjukvärme

Eltex styrsystem för elpannor, 7-VAKTEN, 15-VAKTEN och 30-VAKTEN finns i tusentals elpannor. Vi lagerför normalt kretskort, temperaturgivare, strömkännare, m.m. Ta i första hand kontakt med tillverkaren av elpannan.

Batteriladdare 847 (endast reservdelar)

Batteriladdare 847 kommer att utgå ur vårt sortiment men vi kommer att tillhandahålla reservdelar tills vidare.

Aktuellt

Kalibrering

Vi utför den årliga kalibrering som krävs enligt regelverket. Samtidigt kontrollerar vi instrumentets kondition så att du som användare alltid har ett väl fungerande system.
Läs mer…

Viktig information till Windows 10-användare

När Windows 10 släpptes framkom det att Microsoft tagit bort stödet för IrDa-enheten 18892. Vi har nu fått tag på en annan IrDa som efter framgångsrika tester visat sig fungera bra med våra kunders handenheter.
Läs mer…