Mätsystem för dokumentation och egenkontroll

Med Eltex mätsystem för egenkontroll känner du dig alltid trygg. Våra produkter är särskilt utvecklade för att garantera högsta kvalitet och precision. Du utför smidigt både temperaturkontroll och energianalys och kan alltid lita på resultatet.

Mätman G-2

Använd våra dataloggrar för att enkelt samla in värden för temperatur och luftfuktighet i din fastighet. Mätman G-2 är en liten och effektiv datalogger som är lätt att montera och att läsa av. Du kan också välja modellen Mätman Combi Data Logger som är utrustad med utbytbara sensorer.

Mätman Kontroll HACCP

Hos Eltex hittar du även mätsystem för livsmedelshantering och temperaturregistrering. Mätman Kontroll HACCP ger fullständig dokumentation och hjälp med egenkontroll av ditt arbete. Den är oumbärlig vid till exempel transport av livsmedel.

Mätman Logger

Slipp handskrivna rapporter och få en lättläst förteckning över dina mätvärden vilket också gör att rutinerna vid transport underlättas. Anslut bara loggen direkt till din egen PC eller till mottagarens dator.

Våra mätsystem går självklart att anpassa till just din verksamhet för bästa resultat. Vi har redan hjälpt flera företag med att utveckla kundanpassade dataloggrar för deras unika behov.

Kontakta oss idag för mer information om våra mätsystem. Välkommen till en kvalitetssäkrad framtid!

Temperaturkontroll / Egenkontroll

Mätman, produkter

Eltex har utvecklat en produktgrupp med dataloggrar under namnet Mätman. Det går att samla in mätvärden på t.ex. temperatur- och luftfuktighet med Mätman Logger samt finna loggrar med såväl integrerade som utbytbara sensorer.